Απολογισμός Δράσης 1/11/2010

Created: 05 November 2010

Μια ικανοποιητική ημέρα ήταν για το Σύλλογό μας η 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Δωρητών Ιστών & Οργάνων. Ενημερώθηκαν άμεσα 100ντάδες Κοζανίτες οι οποίοι με χαρά, άσχετα με το αν υπέγραψαν τη δήλωση ή όχι, έβαλαν στο στήθος τους το οπτικό Σύμβολο της Πανελλήνιας Ημέρας Δωρητών Ιστών & Οργάνων, το πράσινο κορδελάκι.

 

 

Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έδωσαν το παρόν και έτσι είχαμε πλήρη κάλυψη από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και τις εφημερίδες της περιοχής, τους οποίους και ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή τους στις Δράσεις μας παρά το πιεσμένο πρόγραμμα που έχουν λόγω των εκλογών.

 

Τελικά είχαμε 18 Δηλώσεις Δωρητών Οργάνων και 13 ενδιαφερόμενους για Δωρητές Μυελού των Οστών, οι οποίοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα που θα δώσουν δείγμα Αίματος για Ταυτοποίηση.

 

Βέβαια δεν σταματάμε εδώ, καθημερινά είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ, από την Αιμοδοσία, την δωρεά Αιμοπεταλίων, την δωρεά Μυελού των Οστών, την δωρεά Βλαστοκυττάρων, έως την Δωρεά Οργάνων.

 

Login

ΚΕΔΜΟΠ