Πρόσκληση στην 13η Λαμπαδηδρομία στην Κοζάνη – Σχηματισμός «Αλυσίδας Ζωής»

Created: 11 September 2015

Η «Φλόγα της Αγάπης» ξεκίνησε φέτος το ταξίδι της από την πόλη μας, την πόλη της Κοζάνης, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της 13ης Λαμπαδηδρομίας  και η μεταλαμπάδευση της φλόγας στις αντιπροσωπίες όλης της χώρας.

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε όλους, πρεσβευτές του πολιτισμού, του  αθλητισμού και του εθελοντισμού, να τρέξετε λαμπαδηδρόμοι και να βοηθήσετε κι εσείς στη διάδοση του μηνύματος της προσφοράς. Ένας δεν φτάνει, χρειαζόμαστε όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά, ώστε να γίνει η Εθελοντική Αιμοδοσία πράξη συνείδησης και να καταστεί η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

 

Η Λαμπαδηδρομία είναι μία ιδιαίτερη δράση, είναι μία γιορτή του εθελοντικού κινήματος και γι’ αυτό θέλουμε τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών στη μεγάλη αυτή γιορτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τη διαδρομή και να επιλέξετε από ποιο σημείο της πόλης μπορείτε να ενταχθείτε στους δρομείς της 13ης Λαμπαδηδρομίας.

 

Η διαδρομή είναι: 18:30 Κόμβος Καστοριάς (Καμίνι)  - Ανδρέα  Παπανδρέου - Πλατεία Συντάγματος – Κασομούλη – Γκέρτσου - Κόμβος Κρόκου - Κόμβος Λάρισας – Πτωχοκομείου – Μπρίστολ - Φιλίππου Β΄ - Πίσω από παλιό ΚΤΕΛ – Σιακαβάρα – Αυλιώτη - Παύλου Μελά – Περδίκα – Νομαρχία – Δημοκρατίας - Παύλου Χαρίση - Δαβάκη - Δημοτικός Κήπος 19:30

 

Υπεύθυνος Διαδρομών Λαμπαδηδρομίας: Τσαουσίδης Θεόδωρος: 6977337561 & 2461040575

 

Φέτος καθιερώθηκε για πρώτη φορά το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου σαν Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, που για το 2015 είναι η 19η Σεπτεμβρίου.

Επομένως, παράλληλα με την Λαμπαδηδρομία, θα σχηματίσουμε την «Αλυσίδα Ζωής» σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ στα πλαίσια της εκδήλωσης «25 εκατομμύρια ευχαριστώ» προς τιμήν των δωρητών Μυελού των Οστών που έχουν εγγραφεί στην Παγκόσμια δεξαμενή (BMDW), που ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι Σύλλογοι μπορείτε να συμμετέχετε στη διαδρομή με τα διακριτικά του συλλόγου σας, με ποδήλατα, με σκεϊτ, με πατίνια κ.λπ. , αρκεί να μας ενημερώσετε, ώστε να μεριμνήσουμε για τη σωστή διοργάνωση. 

Οι μεμονωμένοι φίλοι μας να επικοινωνήσουν επίσης με το Σύλλογο για τα απαραίτητα (σε ποιο σημείο θα ενταχθούν στη λαμπαδηδρομία, να προμηθευτούν μπλουζάκια κ.λπ.).

Τις εκδηλώσεις καλύπτει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ) παράρτημα Κοζάνης &

οι Σύλλογοι Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης ΣΥΡΑΚΟΖ & ΕΡΑΔΥΜ.

 

Το ταξίδι αυτό της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την δωρεά ζωής δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των χορηγών μας: ΟΠΑΠ, Βίκος, ΔΕΗ, Δωδώνη, Π.Ε. Κοζάνης, OTE–COSMOTE, ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας.

Login

ΚΕΔΜΟΠ