Αποτελέσματα 7ου Παρεγνάτιου

Created: 27 June 2011

 

Τα αποτελέσματα του 7ου Παρεγνάτιου Ποδηλατικού Γύρου 2011 [κλικ εδω]

 

Καθιερώθηκε και απέκτησε φίλους και από άλλους νομούς ο Παρεγνάτιος Ποδηλατικός Αγώνας Βουνού στο Δ.Δ. Λυγερής που διοργανώνεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Λυγερής και τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης.

 

Οι συμμετοχές φέτος ήταν στην κύρια διαδρομή 63 άνδρες και 2 γυναίκες και στην παιδική 19 μικροί ποδηλάτες. Συμμετοχές περά από τους τοπικούς ποδηλάτες είχαμε και από Γρεβενά, Ευρυτανία, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κατερίνη, Ξάνθη, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Σέρβια και βέβαια οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα παιδιά που έκαναν τόσα χιλιόμετρα, αλλά και στους τοπικούς ποδηλάτες, για τη συμμετοχή τους.


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του 7ου Παρεγνάτιου Ποδηλατικού Αγώνα, κ.Τσαλίδη Σ. Ιωάννη (μηχανήματα- ανταλλακτικά - επισκευές ) και κ. Τοψή Κων/νο (Topsis Tours), καθώς επίσης και το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΣΥΡΑΚΟΖ), την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Κοζάνη), τον Όμιλο δικυκλιστών Κοζάνης, το Ασθενοφόρο του Γ.Μ. Νοσοκομείου, την Τροχαία, τη Δημοτική Αστυνομία, τους κατοίκους του Δ.Δ. Ανθοτόπου - Κηπαρίου για τη μοναδική και ενθουσιώδη προϋπάντηση των ποδηλατών (άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ποδηλάτες το ενθουσιώδες χειροκρότημα), και τέλος, τις γυναίκες του Συλλόγου Λυγερής για το γευστικό γεύμα που ετοίμασαν και όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ποδηλασία + Αθλητισμός = Υγεία + Αιμοδοσία.

 

 

 

Login

ΚΕΔΜΟΠ