21η αιμοδοσία στην Άνω Κώμη

Στην Άνω Κώμη η 21η  Αιμοδοσία του 2024

 

 

Κάντε τον κόσμο ομορφότερο – Χαρίστε Αίμα!

 

      Διοργανώνεται αιμοδοσία στην Άνω Κώμη, την  Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 από τις 15:30 – 20:00,

 

στο Πνευματικό Κέντρο, σε συνεργασία με όλους του Συλλόγους του χωριού, ( Γ.Σ. Ελίμειας, τον Γ.Σ. Ηρακλής, τον Μ.Π. Σύλλογο), την Κοινότητα Άνω Κώμης, τον ΣΕΑ Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Κοζάνης

 

Κατά την διάρκεια της Αιμοδοσίας θα παίρνουμε και δείγμα για Δωρητές Μυελού των Οστών, όχι μόνο από αυτούς που θα Αιμοδοτήσουν αλλά και από όποιον άλλο πολίτη ενδιαφέρεται.

 

-Οι ανάγκες μετάγγισης των ασθενών δεν μπορούν να περιμένουν!

 

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!

Read more ...

20η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2024 στο γραφείο

Αιμοδοσία στις 12/6/2024 για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

       Αιμοδοτούμε 12-6-2024  ημέρα Τετάρτη και ώρες 15:30 – 20:00 (προσέλευση μέχρι 19:30) για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στο χώρο του συλλόγου, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Κοζάνης.

Φέτος ο  Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) στις 14 Ιουνίου γιορτάζει 20 χρόνια Παγκόσμιας ημέρας εθελοντή Αιμοδότη και ευχαριστεί όλους όσους δίνουν ζωή με το αίμα τους.

 Είναι όμορφο, σπουδαίο, Ανθρώπινο, να μοιραζόμαστε τη χαρά της Ζωής!

Προσφέρουμε Εθελοντικά Αίμα! χαρίζουμε Ζωή!     Δώσε αυτό που «Είσαι», όχι αυτό που έχεις.

          Δωρίζοντας Αίμα, Σώζετε Ζωές! Όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ασφαλείς μεταγγίσεις αίματος, όταν τις χρειάζονται.  ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η αγάπη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία, όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή, από κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 12/6/2023 στο γραφείο μας 

Κάντε το πιο ανεκτίμητο Δώρο!!! Δώστε Αίμα!!!

Read more ...

18Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ

Αιμοδοσία στο Τσοτύλι   για την Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

            Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού –Νηπιαγωγείου, η ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Τσοτυλίου και ο Δήμος Βοΐου διοργανώνουν Αιμοδοσία στη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου την Τετάρτη  5 Ιουνίου 2024   ώρα 15:30 - 20:00 (προσέλευση έως 19:30) στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τσοτυλίου, σε συνεργασία με τον ΣΕΑ Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και την Αιμοδοσία του «Μαμάτσειου» Γ.Ν. Κοζάνης. 

Παράλληλα  θα γίνεται ενημέρωση  και δειγματοληψία  για Δωρητές Μυελού των Οστών, όχι μόνο από αυτούς που θα αιμοδοτήσουν, αλλά και από όποιον άλλο πολίτη επιθυμεί.

-Καλούμε,  όλους τους πολίτες του Τσοτυλίου, των γύρω Δημοτικών Διαμερισμάτων καθώς και όποιον άλλο κάτοικο της περιοχής ενδιαφέρεται να αιμοδοτήσει, να έρθουν στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της Τετάρτης  5 Ιουνίου 2024,  για να δώσουν Ζωή από τη Ζωή τους.

           Κάντε το πιο ανεκτίμητο Δώρο!!!                              Δώστε Αίμα!!!

Read more ...

19η Αιμοδοσία πρωινή στην alfapastry

Αιμοδοσία το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 από τις 09:30 – 14:00 στην έδρα της επιχείρησης  με τη διοίκηση και το προσωπικό της ALFA PASTRY – Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης ΑΕΒΕ,σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, με τη βοήθεια του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και της Αιμοδοσίας του Γ.Ν. ¨Μποδοσάκειο¨

 

Γιατί οι πράξεις είναι πιο δυνατές από τις λέξεις!              -Μην Μένεις Αμέτοχος ...

 

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι η πιο όμορφη και απλή απόδειξη της αγάπης μας προς τους συνανθρώπους μας.

Μην το αμελείς- πάντα κάποιος έχει ανάγκη το αίμα που δίνεις

Read more ...

17η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ

Την Τετάρτη 29 Μαΐου   και ώρα 15:30-20:00 στην Αίθουσα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καισαρειάς   οργανώνεται  Αιμοδοσία του Σ. Ε. Αιμοδοτών Κοζάνης «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» σε συνεργασία με τον Μ.Π.Σ. Καισαρειάς, την Κοινότητα Κήπου Καισαρειάς και το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης. Καλούμε, όλους τους κατοίκους και φίλους της περιοχής να δείξουν ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που υποφέρουν, να δώσουν Ζωή από τη Ζωή τους.

Αγάπη είναι να αιμοδοτείς, δίχως ποτέ να μάθεις, ποιος πήρε από το αίμα σου δύναμη για να ζήσει

Ενδιαφερθείτε τώρα και δώστε αίμα όσοι μπορείτε για να υπάρχει αν κάποια μέρα το χρειαστείτε.

 Η αγάπη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία, όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή από κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες.

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου  2024.

Read more ...
Login

ΚΕΔΜΟΠ