24η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 

         Αιμοδοσία την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 από τις 15:30 – 20:00, (προσέλευση μέχρι 19:30) στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Χαρίση 23 με το τμ. Αιμοδοσίας του «Μαμάτσειου» Γ.Ν. Κοζάνης.

Οι ανάγκες σε μεταγγίσεις είναι διαρκείς, καθημερινές, 365 μέρες το χρόνο. Δώσε Αίμα για έναν κόσμο πιο Υγιή! Ασφαλές Αίμα για όλους!!!

Κάνε και Συ την προσπάθεια…… Δώσε αίμα! είναι στο χέρι σου !!

Μια φορά δεν είναι αρκετή……. Γίνε τακτικός εθελοντής αιμοδότης

Παράλληλα θα παίρνουμε και δείγμα σάλιου απ’ όσους επιθυμούν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών.

Η αγάπη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την Εθελοντική Αιμοδοσία όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή από κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες.

  Σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2024.

 

Read more ...

23η αιμοδοσία στην Αγία Παρασκευή

Στο Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής η 23η Αιμοδοσία

 

 

Δώσε Αίμα για έναν κόσμο πιο Υγιή!  Κάθε στιγμή, κάποιος, κάπου, χρειάζεται αίμα, πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που οι ανάγκες αυξάνονται.

 

             Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 και  ώρα 15:30 -20:00 ( προσέλευση εως 19:30 ),  

 

στο Δημοτικό Σχολείο του Δ.Δ Αγίας Παρασκευής,  διοργανώνεται η 23η Αιμοδοσία του ΣΕΑ Κοζάνης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Τοπικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής , σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του «Μαμάτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Read more ...

21η αιμοδοσία στην Άνω Κώμη

Στην Άνω Κώμη η 21η  Αιμοδοσία του 2024

 

 

Κάντε τον κόσμο ομορφότερο – Χαρίστε Αίμα!

 

      Διοργανώνεται αιμοδοσία στην Άνω Κώμη, την  Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 από τις 15:30 – 20:00,

 

στο Πνευματικό Κέντρο, σε συνεργασία με όλους του Συλλόγους του χωριού, ( Γ.Σ. Ελίμειας, τον Γ.Σ. Ηρακλής, τον Μ.Π. Σύλλογο), την Κοινότητα Άνω Κώμης, τον ΣΕΑ Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Κοζάνης

 

Κατά την διάρκεια της Αιμοδοσίας θα παίρνουμε και δείγμα για Δωρητές Μυελού των Οστών, όχι μόνο από αυτούς που θα Αιμοδοτήσουν αλλά και από όποιον άλλο πολίτη ενδιαφέρεται.

 

-Οι ανάγκες μετάγγισης των ασθενών δεν μπορούν να περιμένουν!

 

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!

Read more ...

22η αιμοδοσία στο γραφείο

Καλοκαιρινή 22η Αιμοδοσία του 2024

             Την Τετάρτη 10 Ιουλίου αιμοδοτούμε  από τις 15:30 – 20:00 (προσέλευση μέχρι 19:30) στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Χαρίση 23 με το τμ. Αιμοδοσίας του «Μαμάτσειου» Γ.Ν. Κοζάνης

            Υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε αίμα λόγω καλοκαιριού. Ας προσπαθήσουμε να μην οδηγήσουν σε έλλειψη αίματος στα Νοσοκομεία μας. Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι η πιο όμορφη και απλή απόδειξη της αγάπης μας προς τους συνανθρώπους μας.

Κάνε και Συ την προσπάθεια, Δώσε αίμα! είναι στο χέρι σου !! 

Η αγάπη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή από κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες.

 Σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης 10/7/2024.

Read more ...

20η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2024 στο γραφείο

Αιμοδοσία στις 12/6/2024 για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

       Αιμοδοτούμε 12-6-2024  ημέρα Τετάρτη και ώρες 15:30 – 20:00 (προσέλευση μέχρι 19:30) για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στο χώρο του συλλόγου, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Κοζάνης.

Φέτος ο  Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) στις 14 Ιουνίου γιορτάζει 20 χρόνια Παγκόσμιας ημέρας εθελοντή Αιμοδότη και ευχαριστεί όλους όσους δίνουν ζωή με το αίμα τους.

 Είναι όμορφο, σπουδαίο, Ανθρώπινο, να μοιραζόμαστε τη χαρά της Ζωής!

Προσφέρουμε Εθελοντικά Αίμα! χαρίζουμε Ζωή!     Δώσε αυτό που «Είσαι», όχι αυτό που έχεις.

          Δωρίζοντας Αίμα, Σώζετε Ζωές! Όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ασφαλείς μεταγγίσεις αίματος, όταν τις χρειάζονται.  ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η αγάπη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία, όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή, από κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 12/6/2023 στο γραφείο μας 

Κάντε το πιο ανεκτίμητο Δώρο!!! Δώστε Αίμα!!!

Read more ...
Login

ΚΕΔΜΟΠ