Η ¨Φλόγα της Αγάπης¨ στα Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής, Πρωτοχωρίου & Λευκόβρυσης

Created: 13 September 2013

Η ¨Φλόγα της Αγάπης¨ επισκέπτεται τα Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής, Πρωτοχωρίου & Λευκόβρυσης και τις εκεί δραστήριες Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών συνδυάζοντας την Λαμπαδηδρομία με μια ακόμη εξόρμηση Αιμοδοσίας .


Τη φλόγα της αγάπης θα παραλάβουν το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου στις 11:00 οι αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας Αγ. Παρασκευής και αφού κάνουν το γύρο του χωριού  στις 11:30 θα γίνει στάση και ομιλία στην πλατεία. Μετά την ομιλία δρομείς θα τρέξουν περνώντας από το ΔΔ Λευκοπηγής μέχρι τα όρια Λευκοπηγής- Πρωτοχωρίου εκεί θα γίνει παράδοση της φλόγας και Λαμπαδηδρομία  στο Πρωτοχώρι με στάση και χαιρετισμό – ομιλία στην πλατεία στις 12:00.
Από το Πρωτοχώρι η φλόγα της Αγάπης θα συνεχίσει για τα όρια με τη Λευκόβρυση  (όπου από το πρωί στις 9:00 θα πραγματοποιείτε Αιμοδοσία), τη φλόγα θα παραλάβουν ποδοσφαιριστές και φίλοι της Αιμοδοσίας και αφού κάνουν το πέρασμα από όλο το χωριό θα καταλήξουν στο ημιτελές κτήριο του Ιστορικού Λαογραφικού Συλλόγου ( Ι.Λ.Σ.)  ¨Διγενής Ακρίτας¨ Λευκόβρυσης,  όπου θα γίνει αφή του βωμού και η κεντρική ομιλία της ημέρας
Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στην εθελοντική Αιμοδοσία και γενικά στη Δωρεά Ζωής, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, αιμοπετάλια, βλαστοκύτταρα, Μυελό των Οστών, όργανα για μεταμόσχευση.


Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Μιμηλίδου Ευτυχία

 

Login

ΚΕΔΜΟΠ