Στο Πρωτοχώρι η 10η Αιμοδοσία

Created: 09 April 2013

Είναι περισσότερο ευλογημένο να δίνεις παρά να παίρνεις.   ΒΙΒΛΟΣ
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2012 και  ΩΡΑ 09:00-14:00 (προσέλευση ως 13:30) στο Αγροτικό Ιατρείο του Δ.Δ Πρωτοχωρίου διοργανώνεται η10 η  Αιμοδοσία του Σ.Ε.Α. Κοζάνης, σε συνεργασία με  τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Πρωτοχωρίου και το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.  
Καλούμε όσους φίλους του Συλλόγου δεν τους βολεύει να αιμοδοτήσουν οι Τετάρτες, να έρθουν στο Πρωτοχώρι το πρωί της Κυριακής 14/5/2013. Όλοι επιθυμούμε να υπάρχουν μονάδες αίματος αλλά οι ίδιοι δεν έχουμε δώσει ή το σκεφτόμαστε .
Όλοι αναθεματίζουμε όταν οι πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς ταλαιπωρούνται από την έλλειψη αίματος αλλά εμείς το σκεφτόμαστε ακόμα. Ποιοι άραγε θα βοηθήσουν;
Καλούμε, όλους τους κατοίκους του Δ.Δ Πρωτοχωρίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής δείξουν ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που υποφέρουν, να δώσουν Ζωή από τη Ζωή τους.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ή να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε ότι η Αιμοδοσία αποτελεί το πολυτιμότερο δώρο Ζωής για κάποιον ο οποίος έχει απόλυτη ανάγκη από μετάγγιση Αίματος.

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση  στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:
1.Να  αισθάνεστε καλά
2.Να είστε ξεκούραστοι
3.Να έχετε κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.
* Να υπενθυμίσουμε ότι:
* Τρώμε πρωινό πριν Αιμοδοτήσουμε.
* Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα
* * Δεν παίρνουμε ασπιρίνες εκτός και αν είναι απαραίτητο, οπότε δεν Αιμοδοτούμε.
* Δηλώνουμε στο Γιατρό αιμοδοσίας ποια φάρμακα παίρνουμε.
* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.
* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,
Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Login

ΚΕΔΜΟΠ