ΗΜΕΡΙΔΑ! ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Created: 07 March 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Το να ζητάς είναι πράξη ανθρώπινη. Το να προσφέρεις είναι πράξη Θεϊκή.


Κάλεσμα Ζωής, Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στις 12:00 θα γίνει ομιλία ενημέρωση για τη Δωρεά Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Δωρεά Μυελού των Οστών) και βλαστοκυττάρων στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. ¨Μποδοσάκειου¨, θα ακολουθήσει δειγματοληψία Αίματος (τόσο όσο δίνουμε στο μικροβιολογικό Εργαστήριο), ώστε να μπούμε στην λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ως Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).

 

Θα μιλήσουν η γιατρούς κα. Σακελλάρη Ιωάννα Αιματολόγος Διευθύντρια Αιματολογικής Κλινικής της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του Γ.Ν. «Παπανικολάλου» και κος Φραγκιαδάκης Θεόφιλος Βιοπαθολόγος Υπεύθυνος γιατρός Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας.

Τονίζουμε ότι και ο Μυελός των Οστών όπως και τα βλαστοκύτταρα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ υλικό για μεταμόσχευση σε παιδιά με λευχαιμία που δεν ανταποκρίνονται στη θεραπεία (διάφορα φαρμακευτικά σχήματα) και πολλές φορές μόνη θεραπεία είναι η μεταμόσχευση, η μόνη τους ΕΛΠΙΔΑ!

** Επισημαίνουμε ότι πλέον δίνουμε Αρχέγονα Αιμοποιητικά Κύτταρα από την φλέβα σχεδόν όπως δίνουμε Αίμα.

Όσοι ενδιαφέρονται πέρα από αυτούς που δήλωσαν και επικοινωνήσαμε ήδη μαζί τους, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας στην υπεύθυνη κα. Ιωαννίδου Ασημένια στο τηλέφωνο 2463051317 & στο 2463053333 & στο Σύλλογο Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ 2461040575&6977337561.

 

Login

ΚΕΔΜΟΠ