Αποτελέσματα 8ου Παρεγνάτιου Ποδηλατικού Γύρου

Created: 04 July 2012

 

Πολλά συγχαρητήρια έλαβαν οι διοργανωτές του 8ου Παρεγνάτιου Ποδηλατικού Αγώνα, για την όμορφη διαδρομή, για την πολύ καλή Σήμανση, για το υπέροχο φαγητό στη δεξίωση που ακολούθησε τον ποδηλατικό αγώνα.

Πέρασαν σχεδόν όλοι οι αθλητές να σφίξουν το χέρι του διοργανωτή και να υποσχεθούν πως και του χρόνου θα είναι πάλι εδώ παρόντες στον 9ο Παρεγνάτιο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ και υπεύθυνος Αθλητισμού στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Λυγερής φανερά ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος δεχόταν τα συγχαρητήρια και υπόσχονταν πως του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι γιατί αυτές οι δράσεις δίνουν ζωή στα χωριά μας και αποδεικνύουν οι κάτοικοι ομόνοια και συνεργασία. Συμμετείχαν 73 αθλητές στη Μεγάλη διαδρομή και 33 μικροί ποδηλάτες, φορώντας όλοι τα κράνη τους, στη μικρή των 8 χιλιομέτρων. Κερδήθηκε και το στοίχημα του να φορούν κράνος τα μικρά μας.

 

 

 

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους διοργανωτές, στους προέδρους των πολιτιστικών συλλόγων Ανθότοπου – Κηπαρίου και Καλαμιάς για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια οι οποίοι υποδέχονταν τους αθλητές που περνούσαν από τα χωριά τους με  χειροκροτήματα, προσφέροντας τους ταυτόχρονα και δροσερά νερά.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στους μόνιμους και πραγματικά στηρίγματα του ποδηλατικού αγώνα, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Κοζάνης, την Τροχαία Κοζάνης, τη Δημοτική Αστυνομία, τη  EUROMEDICA A.E. για την παραχώρηση Ασθενοφόρου και τους συνδιοργανωτές, ΟΑΠΝ Κοζάνης και Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας - Π.Ε. Κοζάνης.

 

Για τους  διοργανωτές

Ο πρόεδρος των Εθελοντών Αιμοδοτών

Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

 

Κατεβάστε το αρχείο με τα αποτελέσματα

Login

ΚΕΔΜΟΠ